skip to Main Content

Hoger scoren in de zoekresultaten van Google, dat wilt u toch ook?
Bij Webstack bieden wij zoekmachine optimalisatie aan voor uw website.


Zoekmachine Optimalisatie:

Optimalisatie

Optimalisatie kan resulteren in het verkrijgen van een toppositie binnen de (gratis) zoekresultaten. Op een relatief goedkope wijze kunt u meer relevante bezoekers naar uw website te leiden en meer hier door meer rendement uit uw website te halen.

Zoekmachine optimalisatie omvat alle werkzaamheden waardoor uw website hoger scoort in de natuurlijke zoekresultaten van Google. Om een dusdanige positie te behalen binnen Google is er een goede balans noodzakelijk tussen de techniek, structuur, links en teksten van groot belang.

In tegenstelling tot Google AdWords, is zoekmachine optimalisatie een investering voor de langere termijn, om zo meer relevante bezoekers naar uw website te krijgen. Webstack optimaliseert uw website voor zoekwoorden die interessant zijn voor uw product of diensten. Door deze optimalisatie komt uw website hoger in de natuurlijke zoekresultaten waardoor meer relevante bezoekers uw website kunnen vinden.

Uit recent onderzoek is gebleken dat investering in zoekmachine optimalisatie het meest kosteneffectief is en voor de hoogste ROI zorgt.

WordPress SEO

Webstack ontwikkeld websites middels het open source WordPress CMS. All deze websites worden volledig volgens de webstandaarden ontwikkeld. Dit zorgt voor een goede basis om hoger te scoren in zoekmachines zoals Google. Het gebruik van de diverse SEO plugins voor WordPress zorgen voor een goede vindbaarheid in de natuurlijke zoekresultaten.

Uw website ook goed te vinden in Google?

Zoekmachine optimalisatie is arbeidsintensief en specialistisch werk. Door jarenlange ervaring op het gebied van het ontwikkelen van websites zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van zoekmachine marketing. U kunt profiteren van deze ervaring. In samenwerking met u zoeken wij naar de best passende oplossing; Een oplossing die past bij uw wensen en het beschikbare budget; Een oplossing die voor u het maximale rendement oplevert.

Conversie optimalisatie:

Het optimale rendement uit uw website halen

Rendement is een van de belangrijkste factoren bij het ondernemen via het internet. Hierdoor is uiteindelijk het belangrijkste dat de bezoekers uw website weten te bereiken en hier de gewenste acties kunnen uitvoeren. Hierbij kan gedacht worden aan het invullen van het contactformulier of het plaatsen van een bestelling in uw webwinkel.

Waar het bij Conversie Optimalisatie voornamelijk om gaat is de inrichting van de website om hier uiteindelijk een optimaal aantal conversies te realiseren. Bij conversie optimalisatie worden de acties geformuleerd, gemonitord en wordt er zeer actief gewerkt om de conversie van uw website zo hoog mogelijk te maken. De niet te missen factor in dit verhaal die uiteindelijk de conversies meetbaar maakt in het (gratis) webstatistieken programma van Google; Google Analytics.

Om de resultaten van alle verkeerskanalen te doen vermenigvuldigen zal er geïnvesteerd moeten worden in Conversie Optimalisatie en beheer van de campagnes. Hierbij dient rekening te worden gehouden met het feit dat Conversie Optimalisatie een continue proces is waarbij veel kennis en ervaring komt kijken.

Back To Top