skip to Main Content

Webstack wil vooruitstrevend zijn in het ontwerpen en ontwikkelen van online toepassingen door concept, design en technologie slim en zinvol in te zetten.


Design

Goed uitgewerkte ontwerpen maken iedereen gelukkig. Vandaar dat wij de ontwerpen van onze toepassingen hoog in het vaandel hebben staan. Wij verdiepen ons in de doelgroep en creëren hiervoor een strak en praktisch ontwerp.

Development

Webapplicaties ontwikkelen we volgens de meest recente, beproefde methodes en standaarden. Het ontwerp wordt tot op de pixel omgezet naar HTML, CSS en Javascript. De functionaliteiten worden vakkundig gebouwd in MySQL en PHP.

Mobiel

Mobiele websites en webapplicaties vragen om een unieke benadering ten opzichte van reguliere toepassingen online. Webstack bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt specifieke toepassingen die geschikt zijn voor alle smartphones en tablets.

Hosting

Webstack biedt verschillende hosting-oplossingen, wij adviseren de oplossing welke wij denken dat het beste bij uw wensen aansluit. Al onze oplossingen zijn in ons eigen beheer en worden continue gemonitord. Cloud-hosting, een eigen server, shared hosting, domeinregistraties en SSL-certificaten behoren tot de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden.

Service

Stilstand is achteruitgang, dus na de oplevering ontwikkelen wij door. Dit principe houden wij bij Webstack aan. Op basis van gemaakte afspraken voeren wij periodieke verbeteringen door aan uw applicatie. Het kan altijd voorkomen dat een applicatie even niet meer werkt, hiervoor kunt u een SLA afsluiten. Zo heeft u zekerheid dat u ook buiten kantoortijden bij ons terecht kunt.

Nieuwsbrieven

Wij bieden een krachtige oplossing op het gebied van het versturen van nieuwsbrieven. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de reeds beproefde en bewezen software Mailchimp. Hiermee het mogelijk om nieuwsbrief te voorzien van personalisering, unieke templates, een eenvoudige editor en uitgebreide rapportages van uw bereik. Kortom een nieuwsbrief oplossing op maat!

Back To Top