skip to Main Content

Met een webwinkel wilt u geld verdienen.
Bij Webstack staan wij daarom klaar om u bij het gehele proces te begeleiden.


Een webwinkel

Design, online marketing, gebruikersgemak en de hosting. Voor al deze facetten geven wij u deskundig advies en denken ten aller tijden mee van begin tot het einde en ook na de oplevering. De webwinkels die wij leveren maken gebruik van WordPress, dit systeem stelt u als webwinkel eigenaar in staat om zelf op professionele wijze de winkel te beheren en te onderhouden.

Online betalingen

Bij online betalingen is het van groot belang dat dit voor uw (potentiële) klant veilig en gemakkelijk moet zijn. Webstack biedt naast diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal, PayPal en Creditcard ook verschillende wijze van integraties aan. Uiteindelijk is het belangrijk dat uw klant zich op zijn gemak voelt om de betaling te verrichten en dat het voor u eenvoudig is om betalingen te ontvangen en deze in uw administratie te kunnen opnemen.

betalingsmogelijkheden

Webwinkel design

Een strak en praktisch design. Een design waarin het overbrengen van de boodschap centraal staat. Dat is wat u graag wilt en wat wij als Webstack voor u ontwerpen. Om het meest gewenste resultaat te behalen maken we intelligente ontwerpen die gericht zijn op optimaal gebruiksgemak en rendement. Met in acht genomen dat het ontwerp op alle apparaten; dus ook smartphones en tablets gebruikt moet kunnen worden.

Webwinkel development

Webwinkels die wij leveren maken gebruik van diverse WordPress E-commerce plugins. Deze plugins stellen u als webwinkel eigenaar in staat om op professionele wijze de webwinkel te beheren en te onderhouden. Naast een aantal basis plugins is het ook mogelijk om plugins te ontwikkelen die speciaal voor u gemaakt zijn en in speciale behoeftes voorzien.

Back To Top