skip to Main Content

Wilt u zich onderscheiden ten opzichte van uw concurrent?
Webstack ontwerpt, realiseert en onderhoudt webgebaseerde maatwerk oplossingen.


Ontwikkeling op maat

Webstack ontwikkelt al ruim 5 jaar webgebaseerde oplossingen op maat voor zowel kleine als grote ondernemingen. Maatwerk oplossingen als uw concurrentievoordeel is de uitgangspositie bij onze projecten. Al onze oplossingen zijn afgestemd op uw organisatie en worden efficiënt gerealiseerd, dit draagt niet alleen bij voor kostenbesparing maar dragen ook bij aan het vergroten van uw concurrentievoordeel.

Bedrijfsprocessen analyseren

Om een efficiënte en intuïtieve oplossing te realiseren worden er eerst analyses gemaakt van bedrijfsprocessen, de analyses zijn een essentieel onderdeel van de uiteindelijk ontwikkeling. Het uitgangspunt van een maatwerk oplossing is namelijk dat deze naadloos aansluit op de procedures die op de werkvloer worden aangehouden.

Betrokkenheid tijdens de ontwikkeling

Om uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken vinden wij het verstandig om de eindgebruiker al in een vroeg stadium – en op meerdere momenten – te betrekken bij de ontwikkeling van de maatwerk oplossing. Dit brengt als voordelen met zich mee dat er direct input is van de eindgebruiker en er wordt voorkomen dat er na de oplevering weerstand is op het gebied van ‘ongevraagde aanpassingen’ op de werkvloer.

Op tijd en voor een vast bedrag

Voor de gewenste functionaliteiten maken we vaste afspraken wat betreft planning en kosten, dit om te voorkomen dat u achteraf voor verassingen komt te staan. Door onze ontwikkelingen gedurende de jaren dat wij actief zijn op het gebied van maatwerk oplossingen zijn er diverse functionaliteiten inmiddels ook ‘standaard’. Hierdoor kan de doorlooptijd ingekort worden en de kosten blijven gereduceerd.

Training en onderhoudsplan

Weet de eindgebruiker hoe de maatwerk oplossing werkt? En welke personen krijgen de verantwoordelijkheid voor het onderhouden? Voor dat de ontwikkeling start gaan wij samen met u in overleg hoe deze stappen genomen gaan worden.

Solide support

Een van de belangrijkste eigenschappen van maatwerk is continuïteit, dat is ook een van de redenen dat de basis van uw oplossing tientallen jaren mee kan. Toch zijn er dagelijks veranderingen op het gebied van internet maar ook binnen uw organisatie. Bij plotselinge of ingecalculeerde veranderingen kan hulp daarom gewenst zijn, om het succes en de kwaliteit van uw maatwerk oplossing te waarborgen is support dus van groot belang.

Back To Top